Jump to content


Photo

Picboard


  • Please log in to reply
237 replies to this topic

#201 StinkyMiya

StinkyMiya

    9th gen member

  • Shinmem
  • 5 posts

Posted 29 January 2017 - 11:03 PM

Seems that this is an error for many people, the page 1 only too as well.
Dunno if it helps, but I'm in South America and the picboard has always worked perfectly for me.

Only some South African IPs.  Good news, though.  Now bulgaria and sri lanka and isle of man and latvia don't work when they did a few days ago.

 

Tor Browser might work for you.  It does for me.



#202 Krusha

Krusha

    Graduated member

  • Dai-Senpai
  • 7004 posts

Posted 06 February 2017 - 02:08 AM

Hi all, 
 
For about 5+ months or so there's been some serious problems with the picboard, as most here are probably aware of. In short some users are unable to go past page 1, and are met with an error message. 
 
Due to this, management have contacted haku, our site-manager, numerous times (since this problem was first discovered, til now), informing him in detail of the problem and how it is. However a number of these emails have not been responded to, and as such it's difficult to keep proper communication due to his absence. The times he did respond, he said he would take a look at the problem once his vacation was over, and see what he could do. This was a long time ago though.
 
This affects all of us and it's a pity that it's like this, but there's nothing the rest of the management here can do about this issue, except having contacted haku and informed him of the problems H!O has.
So we really do apologize to all of you that nothing is happening, but it's beyond our control.  :(
 
With regards to the picboard issue, the problem is as follows: 
 
Any user with IPv6 addresses will encounter this problem. IPv4 addresses are much more common online, so for whatever reason, the picboard struggles with tolerating IPv6. In order to bypass this problem, one should use an IPv4 proxy - whichever suits you the best - to get access to the rest of the picboard. It's that easy...
 
Hopefully this will help. For now anyways.
 


#203 zam(仮)

zam(仮)

    Graduated member

  • Senpai
  • 45806 posts

Posted 08 February 2017 - 07:29 AM

I have forgotten about this problem.
Didn't know it has not been resolved.

Krusha's post above pointed the problem relating to IPv6 so I did some research.
I am not sure how the IPv6 issue is effecting the picboard problem but I found something on Microsoft's support site.

IPv6 was officially enforced on June 6th 2012 and Microsoft discovered users facing problems connecting to some sites.
( Btw, Microsoft doesn't have control over IPv6. )
Maybe it is similar to our picboard problems.
Microsoft provides a fix to the problem here: https://support.micr...ch-june-6,-2012

Maybe you sould try this first before using the Microsoft fix.
This is from The Windows Club: http://www.thewindow...tivity-problems

Basically they advice people with problems to disable the IPv6 option in your Internet/Network Connection properties on your PC.

For me, I have not experience any problems with the picboard. I checked my Network Connection properties and saw that IPv6 was already disabled.

So you can try the fixes but I do not gurantee if it works or not, because I never had to use them before.
If you try it, tell us if it works or not for you PC.

Good Luck :good:


20170803_uug_sig.jpg

Up-Up Girls Schedule | UUG Official Facebook
Public Service Announcement brought to you by UUG: Beware of fraud mails! Watch it here => https://youtu.be/2KFK8pMhilE


#204 TVD

TVD

    Graduated member

  • Senpai
  • 5478 posts

Posted 08 February 2017 - 08:28 AM

Thank you zam(仮), that (the automatic Windows fix) seems to have fixed it (for now).

Much simpler than using a proxy.

 

As for IPv4 versus IPv6: you still want to get that fixed in the future as the people with IPv6 adresses will only increase.

The address space for IPv4 is essentially exhausted.

https://en.wikipedia...pace_exhaustion



#205 zam(仮)

zam(仮)

    Graduated member

  • Senpai
  • 45806 posts

Posted 08 February 2017 - 10:14 AM

^That is good to hear that it works.
I think the problem is not on the website end but on the hosts providers and organizations that maintain domain servers.
They need to upgrade their hardware and software to support IPv6 properly.

As a web application developer, I do not do anything specific in my coding to handle IP issues. IPs are normally in the realm of network administrators.


20170803_uug_sig.jpg

Up-Up Girls Schedule | UUG Official Facebook
Public Service Announcement brought to you by UUG: Beware of fraud mails! Watch it here => https://youtu.be/2KFK8pMhilE


#206 Riho Kudo

Riho Kudo

    8th gen member

  • Shinmem
  • 15 posts

Posted 13 March 2017 - 10:29 PM

Are you freaking kidding me? The Picboard finally worked again a few days ago and now all of a sudden I get the error code again! I freaking hate this, as it disables me from saving most pictures that are uploaded through the entire day



#207 yabbin

yabbin

    Auditioning...

  • Shinmem
  • 1 posts

Posted 15 March 2017 - 04:30 AM

rip in piece picboard. 'twas a good run.



#208 Riho Kudo

Riho Kudo

    8th gen member

  • Shinmem
  • 15 posts

Posted 17 March 2017 - 07:10 PM

And here we go again -.- works 2 days, then gets broken again



#209 Krusha

Krusha

    Graduated member

  • Dai-Senpai
  • 7004 posts

Posted 17 March 2017 - 07:20 PM

Ask yourself this question: Have you changed from IPv4 to an IPv6 IP in those days? If you have, there's your answer. If not, I cannot say why it's like this. 

 

At any rate we've contacted haku about this multiple times for well over half a year now if not 8 months+ or whatever it is now. There's no reply, and so all we can recommend is what's said before: Use a proxy or the Windows fix above. 



#210 Riho Kudo

Riho Kudo

    8th gen member

  • Shinmem
  • 15 posts

Posted 17 March 2017 - 07:57 PM

It can't be the fault of the IPv thing as it happens on my phone and iPad aswell. It worked fine yesterday but doesn't work today ><



#211 Riho Kudo

Riho Kudo

    8th gen member

  • Shinmem
  • 15 posts

Posted 06 April 2017 - 03:28 PM

Well, Picboard sure loves to mess with me. It worked fine for 2 weeks, and then yesterday, it stops working again -.-



#212 Namionepiece

Namionepiece

    6th gen member

  • Shinmem
  • 66 posts

Posted 17 April 2017 - 10:20 PM

Picboard is very useful, thanks you !



#213 RihoZukki

RihoZukki

    Rare RihoxKanon Shipper

  • Senpai
  • 746 posts

Posted 04 May 2017 - 06:41 AM

Still the same problem. I'm so dissappointed. T-T


de62ax6-a6d8a439-a469-4885-bc30-ca72a342 

Check out new fanfiction: You want it? Say So..

 

 


#214 blackknight07

blackknight07

Posted 19 May 2017 - 08:50 AM

Picboard seems to be back to normal (for now)



#215 plusQ

plusQ

    1st gen member

  • Kouhai
  • 580 posts

Posted 28 May 2017 - 11:14 AM

So, I was rather surprised while at work, that I went into the picboard and it worked for me! Just like that. I assume it's because I'm on a work server that it's working. Still at home, nothing, even after the window fix, but the proxy works. So if it doesn't work for you, find a proxy site. I used https://hide.me/en/proxy, it was the first one I googled. Worked like a charm. 


PO9wYGJ.png?1

my deviant art||tumblr DAIFUKU PRINCESS


#216 The-OtakH!P

The-OtakH!P

    5th gen member

  • Kouhai
  • 108 posts

Posted 28 June 2017 - 12:36 AM

An interesting problem I have with picboard is that when I am at home picboard doesn't work all.

I can only browse the first page and play with the search toolbar to access some recent picture

 

But when I visit my dad place with the same computer that's works perfectly. My City and my dad city are only seperate from 62,9 km.

 

I tried the Ipv thing and that's work hope my little story can help fix the general issue though ?


+----------------------------------------------------------------------------+

1498590307-kaedysignaturebanner.png

<3 KAGA IS LOVE ! KAEDY IS LIFE - The-OtakH!P  <3 


#217 Recognizer

Recognizer

    GakiKame lover

  • Senpai
  • 3377 posts

Posted 20 December 2017 - 08:03 PM

A bunch of new H!P Kenshuusei are waiting to be added to tags.


caCYGi9.jpg


#218 SaintCamuS

SaintCamuS

    Auditioning...

  • Shinmem
  • 1 posts

Posted 12 March 2018 - 03:27 AM

Because I get this problem, it's been several weeks that I have this problem.

 

There appears to be an error with the database.

If you are seeing this page, it means there was a problem communicating with our database. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page. Sometimes the error will need to be fixed by an administrator before the site will become accessible again.

You can try to refresh the page by clicking here

Return to the index

 

please help with this problem.



#219 Krusha

Krusha

    Graduated member

  • Dai-Senpai
  • 7004 posts

Posted 12 March 2018 - 06:10 PM

SaintCamuS, 

 

This problem has been discussed at length before in this thread. Please revisit past pages for more information.



#220 I♥Sayumi

I♥Sayumi

    I♥Sayumi

  • Senpai
  • 951 posts

Posted 26 March 2018 - 11:39 PM

There seems to be problems loading some of the recently uploaded pics on Picboard. Some doesn't load completely no matter how I refresh, clear my cache and use other browser.

 

http://www.hello-onl...aasa-771501.jpg

http://www.hello-onl...Saki-771500.jpg

http://www.hello-onl...aria-771497.jpg

http://www.hello-onl...zuki-771496.jpg

http://www.hello-onl... Yuu-771491.jpg

http://www.hello-onl...saki-771490.jpg

 

This batch of pics may have been just not uploaded probably since other pics before this loads properly.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users